Åldersgräns

för att få handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Leverans

Alla leveranser sker normalt med svenska Posten och utförs i enlighet med deras gällande regler för respektive fraktsätt. Leveranstiden är i normala fall 1–3 vardagar. Om leveransen av någon anledning försenas så blir du alltid informerad om det via e-post. Vid utsålda varor kommer du meddelas direkt och din betalning återbetalas av oss.

Essenser/Aromer

 Alla Essenser/Aromer till DIY är Buteljerat av Egocigg

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.Kontakta oss för ytterligare information.

Ångerrätten


Enligt distansavtalslagen har du som privatkund alltid 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. Ångerrätten ger dig möjlighet att utan några förpliktelser från din sida returnera varan. Full återbetalning gäller endast då varan är oanvänd och har en obruten förpackning. Denna rätt täcker ej transportkostnaderna som uppstår vid returen av varan. Om du vill utnyttja ångerrätten så kontakta info@egocigg.se


Product successfully added to the product comparison!